Informatie

Shoots
Van uw kind of kinderen of van uw hele familie maak ik in de studio of op locatie een spontane en ontspannen fotoshoot. Daarnaast verzorg ik zakelijke portretfotografie bijvoorbeeld voor uw CV of site. Mocht u een dagdeel willen stralen als model of bent u bezig met het opstellen van een modellen-portfolio dan wil ik ook dat graag voor u verzorgen.

Rapportages
Voor rapportages, (bv trouw, doop, jubileum, studioshoots) hanteer ik een uurtarief van 50 euro. Voor het bewerken van de foto’s reken ik 20 euro per uur. Bij reisafstanden van meer dan 10 km maken we vooraf afspraken over reiskostenvergoeding.

Workshops en cursussen
De basiscursus digitale fotografie bestaat uit maximaal 4 deelnemers en omvat 4 avonden theorie en praktijk. U ontvangt digitaal lesmateriaal en huiswerkopdrachten. Na ruim 15 van deze cursussen en in combinatie met meer dan 30 jaar onderwijservaring durf ik u te garanderen dat u na deze cursus een basis heeft en dat u meer uit uw spiegelreflexcamera haalt. De kosten voor een dergelijke cursus bedragen bij 4 deelnemers 75 euro pp.

Studio en Fotomateriaal
De studio is uitgerust met diverse achterwanden, studioflitsers, soft boxen, beautydish, lightbounsers en lichtmeting. Ik werk met de Nikons D750 en D700 in combinatie met o.a. AFS 28-70mm 2.8, 70-200mm 2.8, 85 mm 1.8 en 17-35 mm 2.8 objectieven. Voor de bewerking van mijn foto’s gebruik ik Adobe Lightroom en Photoshop.